За Busy Humans

НИЕ СМЕ BUSY HUMANS

ИДЕНТИЧНОСТ

Ние вярваме в човешките взаимоотношения! Вярваме, че и от двете страни на всеки бизнес стоят реални личности – тези, които го създават и тези, които го ползват. Вярваме, че човешките истории са един от начините тези две групи хора да се свържат емоционално. Busy Humans се роди от желанието ни да създадем тази емоционална връзка.

ЦЕЛ

Ние сме разказвачи на истории. Нашето желание е да направим историите на хората с бизнес в България по-достъпни и поучителни за всеки читател. Целта ни е да върнем човешкото лице на бизнеса и да съдействаме връзката „бизнес-клиент“ да бъде възстановена по един много естествен и приятен начин – чрез взаимно доверие.

.

ДРУГИТЕ ЗА НАС

 • Busy Humans е страхотен блог, понеже показва лицата зад всяка история. Ниастина успявам да опозная хората, които създават и управляват своите бизнеси.

  Джеймс
  Джеймс
  Учител
 • Страхотно е, че в България все още има хора, които успяват да сътворят бизнес. Запомнящи се истории, които всеки трябва да прочете!

  Петко
  Петко
  Психолог
 • Харесва ми да чета за бизнес идеите на млади и смели българи точно по този начин - чрез споделена човешка история. Бизнесът през очите на хората, които са го създали.

  Богдана
  Богдана
  Филолог

ЗА ПРОЕКТА

Ние от Busy Humans вярваме в човешките взаимоотношения и общата взаимопомощ. Затова създадохме платформа, в която хора споделят на хора историите на своите проекти, опит, успехи, неуспехи, ценни съвети и изводи, чрез които да са в помощ.

Защо истории?

Защото вярваме, че историите са универсален формат за комуникация, вдъхновение, поука и мотивация.

Защо истории за проекти?

Защото наблюдаваме как класическите организации до известна спетен са изгубили човешкия си облик. Чрез Busy Humans искаме да върнем човешкото лице на предприемачеството, като покажем, че зад всеки проект стои реален човек с реална история, житейски битки и трудности и много научени уроци.


Мисията на Busy Humans е да вдъхновява и образова всеки читател, който желае да започне свой собствен проект.

Целите на проекта са да постави лице зад всеки проект и да съдейства за качественото изграждане на връзката между организациите и техните потребители чрез взаимно доверие.

Платформата ни е образователна и мотивационна и е за всеки човек с интерес към предприемачествоо и стартиране на собствени проекти. Информацията, която предоставяме, е напълно безплатна, качествена и откровена. Искаме хората, които вече са стартирали собствен проект, да вдъхновяват и помогнат на други да проявят предприемаческа инициатива.

Целта ни е да се превърнем в свързващото звено между хора, които търсят менторство и хора, които искат да бъдат ментори. Както и Busy Humans да се превърне в най-големия ресурс за вдъхновение на тема „собствени проекти“ в България и извън граница.

Нашата основна цел е да образоваме и повишаваме общата култура на обществото, като подпомагаме личностната и професионална реализация,  използвайки иновативни и интерактивни методи.

web design: Maya Bankova · Vector images from Freepik